DISKUSIA: Výborná! Hrnčeková bábovka ako od babičky
Bábovka, ktorá vďaka hrnčekovaniu skráti čas na prípravu a chutí naozaj fantasticky. Stačí sa presvedčiť!
Celkom
56 príspevkov
Zoradiť:
od najstarších
| od najnovších
Je vynikajúca😍 Piekla som ju už 4.krát a vždy si každý pochutil,vždy sa vydarila.Nechám ju vždy spokojne piecť na 180° 45 minút a potom pichám špajdľu.
Vrch po dopečení zdobím citrónovou polevou,čokoládou,orechovou posýpkou alebo práškovým cukrom.
Dnes som piekla podla receptiku velmi jednoduche, vyborne podarila sa. Prihodila som brusnice,hrozienka :) 180 stupnov a 50minut pecenie. Ale urcite odporucam.
Výborná bábovka. Prvá čo sa mne podarila a mne ju stačilo piecť kľudne aj tých 20-25 min v teplovzdusnej rúre lebo som ju nechala podľa recenzií dlhšie a už bola pocierna zvrchu 😊 ale zoškrabali sme a pochutili sme si mnam mnam
Eva225
Najlepší recept na Bábovku! Prosím pekne dnes už druhýkrát po sebe lebo doma nevydrží ani 10 minút celá 🙏.
Jednoduchy postup ( ten čo tvrdí,že je tvrdá a podobne blbosti tak očividne nevie ,že ak zmieša všetko tak,ako jemu pasuje tak vznikne chemická reakcia a je po Babovke lahodnej!
Odporúčam všetkými 10!
Idem sa olizovat 🤤
Podobné recepty
Ďalšie recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:

Anonymný nick